Popularni

Jurčić i Rukavina s obitelji na odmoru u Primoštenu

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Jurčić i Rukavina s obitelji na odmoru u Primoštenu
27.06.2010.
u 15:22
Iako je otišao s klupe Dinama nakon što je osvojio još jedan naslov prvaka i plava momčad igrala na proljeće očajno loš nogomet, Krunoslav Jurčić i dalje je popularan.
Pogledaj originalni članak

S kolegom koji mu je bio pomoćnik u Dinamu, Tomislavom Rukavinom, morao je dijeliti autograme djeci.

Jurčić i Rukavina "uhvaćeni" su na kavi sa svojim obiteljima u središtu Primoštena.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

CA
CALL
12:45 28.06.2010.

NARAVNO da je popularan. Nisu ljudi slijepci. Vidjet će se ove godine koliko su njegovi rezulati bili veliki s obzirom na igrački kadar.

AN
Andreeejjj
18:31 28.06.2010.

Pa predugo je i bio u DINAMU! Koju je to igru imao taj vas strucnjak?!? Nista od igre a kamoli od rezultata!!! Prvak HRV lige, jbte to je bas neki uspjeh? HRV je tek 6 liga EU...u rangu SLO, ALBANIJE, LUXEEMBURGA, ANDORE...i to je to!