IZBORNIK KUVAJTA

Jozak vodi Kuvajt u Englesku, igrat će protiv Kalinićeva kluba

Foto: windsorexpress.co.uk
Jozak vodi Kuvajt u Englesku, igrat će protiv Kalinićeva kluba
27.06.2019.
u 11:01
Engleski petoligaš Maidenhead United, klub star čak 148 godina, na svome stadionu York Road 16. srpnja prvi put u svojoj povijesti ugostiti jednu nacionalnu A momčad – Kuvajt.
Pogledaj originalni članak

Bivši Dinamov sportski direktor i direktor u HNS-u Romeo Jozak, danas izbornik A reprezentacije Kuvajta, vodi u srpnju svoju selekciju na pripreme u Englesku, gdje će odigrati pet prijateljskih utakmica, među ostalim s jednim premijerligašem, Aston Villom (u kojoj je naš vratar Lovre Kalinić), te dva drugoligaša, Queen's Park Rangersom i Readingom.

Međutim, otočki list Windsor&Eton Express objavio je zanimljivu noticu kako će i tamošnji engleski petoligaš Maidenhead United, klub star čak 148 godina, na svome stadionu York Road 16. srpnja prvi put u svojoj povijesti ugostiti jednu nacionalnu A momčad – Kuvajt.

Kuvajćani će se u Engleskoj pripremati za novi ciklus kvalifikacija za SP 2022. koje u Aziji počinju u rujnu, a tijekom srpnja saznat će i suparnike u kvalifikacijskoj skupini. Osim Jozaka na klupi Kuvajta, u Aziji rade još trojica hrvatskih izbornika: Igor Štimac vodi Indiju, Ante Miše je izbornik Turkmenistana, a Petar Šegrt vodi selekciju Maldiva.    

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.