Naj, naj prvenstva

Josip Vrlić je sa 130 kilograma najteži igrač

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Josip Vrlić je sa 130 kilograma najteži igrač
15.01.2020.
u 22:10
Najniži igrač na EP-u u Budimpešti je vratar Malte Alan Borg Cole sa samo 175 centimetara.
Pogledaj originalni članak

Iako nam se ponekad čini da je naš Maro Joković s 204 centimetara visine više “košarkaški” tip, ljevoruki Dubrovčanin i nije najviši igrač na Europskom prvenstvu u Budimpešti. Viši od njega je Nijemac Ben Reibel koji ima 207 centimetara.

U nastavku su ostali rekorderi u rubrici “naj”.

Najniži igrač na EP-u u Budimpešti je vratar Malte Alan Borg Cole sa samo 175 centimetara.

Najteži među vodenim divovima naš je sidraš Josip Vrlić koji je svojih 130 kilograma rasporedio na 198 centimetara visine.

Najlakši su Rumunj Andrej Prioteasa i Slovak Andrej Kovačik s po 72 kilograma, no mršaviji od njih je Slovak koji je visok 192 centimetra (Rumunj 185).

Najmlađi vaterpolist prvenstva je Turčin Mehmet Yutmaz (17) koji je rođen 7. srpnja 2002., a najstariji je njegov suigrač vratar Atilla Sezer koji je u 45. godini, a 45. rođendan proslavit će 13. rujna. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.