MMA spektakl

Još samo nekoliko sati do sraza gladijatora u Ciboni!

Foto: Goran Jakuš/Pixsell
Još samo nekoliko sati do sraza gladijatora u Ciboni!
Autori dš/VLM, MMA liga
09.02.2013.
u 18:41
U kategoriji +93 kg u PRESTIGE FIGHTU bore se Dezso Bertalan (Mađarska) i Dorijan Iiić (Hrvatska)
Pogledaj originalni članak

Napetost raste, još je samo nekoliko sati do velikog sraza hrvatskih gladijatora u Ciboni. Završilo je službeno vaganje boraca Hrvatske MMA lige. Na prvoj vagi nisu prošli Patrick Pereša (Trojan Pula), Zdravko Dukić (Bandog Zadar) i Hrvoje Spišić (Huber Team).

Svi ostali borci, svojom težinom su bili unutar vlastite kategorije. Unutar sat vremena trojica boraca koji nisu prošli prvu vagu „skidali su kile“ trčanjem i sklekovima. Ni jedan od njih nije trebao skinuti više od 1 kg. U kategoriji +93 kg u PRESTIGE FIGHTU bore se Dezso Bertalan (Mađarska) i Dorijan Ilić (Hrvatska) koji su, također, prisustvovali službenom vaganju.

Vaga je u slučaju Mađara pokazala 101 kg, a naš Dorijan Ilić teži 102,4 kg. Adrenalinski spektakl je na pomolu. Neka igre MMA lige počnu!

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.