NIKICA U GLASGOWU

Jelavić poručio Škotima: Pokušat ću kopirati Pršu

Foto: Reuters
Jelavić poručio Škotima: Pokušat ću kopirati Pršu
21.08.2010.
u 18:22
- Puno se stvari dogodilo u zadnjih mjesec dana, ali više ne želim misliti o tome. Želim se samo usredotočiti na budućnost, kaže Jelavić.
Pogledaj originalni članak

Hrvatski je nogometaš Nikica Jelavić (25) u petak kasno navečer napokon i službeno postao član Glasgow Rangersa.

Nakon liječničkog pregleda, potpisao je četverogodišnji ugovor sa škotskim prvakom, a njegovu dosadašnjem klubu, bečkom Rapidu, prema navodima na Rangersovoj internetskoj stranici, pripast će četiri milijuna funti.

Deseci škotskih novinara dokasna su sinoć čekali Nikicu ispred stadiona jer se procedura odužila.

– Znam da je Dado Pršo bio veliki miljenik navijača Rangersa i bilo bi dobro da se samo približim tome. Želim pokušati kopirati ono što je Pršo napravio ovdje. Razgovarao sam s njim i rekao mi je: "Ako imaš šanse prijeći u Rangers, moraš to učiniti jer je igranje u njemu nešto nevjerojatno.

- Drago mi je da je ta saga s Rapidom, Rangersom i sa mnom napokon gotova. Puno se stvari dogodilo u zadnjih mjesec dana, ali više ne želim misliti na to. Želim se samo usredotočiti na budućnost – istaknuo je Jelavić. (žj/VLM)

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Pak
Pak
18:32 21.08.2010.

Jelavić: Za početak puštam repić.

DR
drznedaj
20:40 21.08.2010.

E, neces ti ni blizu bit Prsi nikad. Jeste da se mora za karijeru borit ali kako se on ponio prema klubu, a joj. Ak nis drugo PRso je bio postenjacina u tom smislu

OB
-obrisani-
23:15 21.08.2010.

Prije 6 mjeseci otvorila se nova prilika da se izvučete iz financijske krize. Ta prilika je www.gdi-wealth.ws. Ova web stranica pomogla je više od 400 ljudi da se spase od \"propasti\", tj. bankrota, a neki od njih ne samo da su se oduprli krizi, već su i osigurali mjesečne prihode veće od 8000 kuna! Ukratko, www.gdi-wealth.ws je pomogao mnogima da promijene svoj život. Zašto ne bi i VAMA?