PREDSTAVLJEN

Jelavić i službeno igrač Hull Cityja: Ovo je velika prilika za mene

Foto: PA/Pixsell
Jelavić i službeno igrač Hull Cityja: Ovo je velika prilika za mene
15.01.2014.
u 20:02
- Ovo je velika prilika za mene, Hull City je dobar klub s dobrom momčadi. Kratko smo razgovarali, ali nije mi dugo trebalo da shvatim da je ovo pravi izbor - rekao je Jelavić.
Pogledaj originalni članak

Nikica Jelavić od srijede je i službeno novi igrač Hull Cityja. Naima, danas su njegov bivši klub Everton te novi, Hull City, potvrdili kako su se dogovorili oko odštete pa je hrvatski napadač stavio svoj potpis na 3,5-godišnji ugovor.

Iako nema službene potvrde o visini odštete, engleski mediji pišu kako je riječ o 7,5 milijuna funti.

- Čim me je menadžer Steve Bruce nazvao, shvatio sam da je stvarno zainteresiran za mene. Ovo je velika prilika za mene, Hull City je dobar klub s dobrom momčadi. Kratko smo razgovarali, ali nije mi dugo trebalo da shvatim da je ovo pravi izbor - rekao je Jelavić nakon potpisa ugovora te dodao:

- Hull je od ove sezone u Premierligi, ali vidi se da ima puno ambicija. Nadam se da možemo nadograditi dobar start u sezonu i da ćemo sljedećih godina postati jaki klub u Premierligi.

Jelavić bi za novi klub mogao debitirai u subotu na gostovanju kod Norwicha u 22. kolu Premiershipa.

>> Trener Hulla: Jelavić je visok i moćan napadač s odličnom realizacijom

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.