Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJSKUPLJE POJAČANJE

Trener Hulla: Jelavić je visok i moćan napadač s odličnom realizacijom

nikica jelavić (1)
PA/Pixsell
13.01.2014.
u 10:17

- Visok je , snažan i moćan igrač s odličnom realizacijom. Upamtio sam ga dok je još bio u Rangersima. Sjajno je igrao u Škotskoj, a u Evertonu je imao odličnu sezonu - rekao je Bruce.

Nikica Jelavić u sljedećih bi nekoliko dana trebao biti predstavljen u Hull Cityju. Everton i Hull su se dogovorili oko odštete koja će iznositi gotovo osam milijuna eura što će biti najveća svota koju je Hull platio za jednog igrača.

- Visok je , snažan i moćan igrač s odličnom realizacijom. Upamtio sam ga dok je još bio u Rangersima. Sjajno je igrao u Škotskoj, a u Evertonu je imao odličnu sezonu. Prošla je godina za njega bila frustrirajuća, ali je nedavno protiv QPR-a pokazao koliko je dobar igrač - rekao je menadžer Hulla Steve Bruce.

Ni Bruce još ne zna kad će imati Jelavića na raspolaganju.

- Nisam siguran. Moramo čekati, no siguran sam da će se sve riješiti kroz nekoliko dana.

>> Nikica je ‘gladan’ i bit će pravi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije