IGRA U RUSIJI

Hrvat s klubom zbog rata 15 sati išao vlakom u goste: Nisu htjeli riskirati

Foto: Twitter/Lokomotiv Moskva
Hrvat s klubom zbog rata 15 sati išao vlakom u goste: Nisu htjeli riskirati
09.04.2022.
u 11:05
S obzirom na ratno stanje u toj državi, postoji mogućnost kako ruska vojska obavlja vojne operacije iz zračne luke u Rostovu pa su zato morali promijeniti prijevozno sredstvo
Pogledaj originalni članak

Putovanje na gostovanje u nacionalnoj ligi čak i u manjim zemljama poput Hrvatske nekad podrazumijeva odlazak igrača na gostovanje zrakoplovom, a to se sigurno podrazumijeva i u većim zemljama. 

Međutim, hrvatski nogometaš Tin Jedvaj i njegove kolege iz moskovskog Lokomotiva su u Rusiji, teritorijalno najvećoj svjetskoj državi iz sigurnosnih razloga na gostovanje morali putovati - vlakom. 

 

 

Lokomotiv ovog vikenda gostuje u prvenstvu kod Rostova koji je udaljen 1100 kilometara, a putovanje vlakom je trajalo oko 15 sati.

Ljudi iz moskovskog kluba nisu htjeli ništa riskirati jer se Rostov nalazi na samom jugu Rusije, odnosno blizu ukrajinske granice.

S obzirom na ratno stanje u toj državi, postoji mogućnost kako ruska vojska obavlja vojne operacije iz zračne luke u Rostovu pa su zato morali promijeniti prijevozno sredstvo.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.