PROMO

JEDNOM U ŽIVOTU! Tri gola u nadoknadi i prijelaz, donijeli mu preko 310 tisuća kuna!

Foto: Pixsell/germania web
Germania Sport kladionica
Foto: Germania Sport kladionica
Germania Sport kladionica
03.07.2019.
u 14:11
Nevjerojatna dva listića!
Pogledaj originalni članak

(Lude listiće možete pogledati OVDJE OVDJE)

Ovo što ćete vidjeti ne događa se svaki dan. Igrač Germania Sport kladionice odigrao je dva listića, na jedan je uložio dvije, a na drugi četiri kune, a sa čak tri gola postignuta duboko u sudačkoj nadoknadi, uz pogođen prijelaz, donijeli su mu dobitak - koji s Germanijinim bonusom od čak 14.839 kuna - sveukupno iznosi vrtoglavih 311.635 kuna.

Na oba listića našla su se po četiri (gotovo ista) para, sa samo jednim promijenjenim tipom. Prvi listić, podebljaniji, donio mu je Germanijin bonus od 10.965 kuna, a ukupan dobitak iznosio je nevjerojatnih 219.307 na uplatu od samo dvije kune.

Drugi listić bio je nešto skromniji, pa je uz bonus od 3.874 kune, ostvario dobitak od 77.488 kuna.

Sveukupno, to znači da je na ulog od samo četiri kune ostvaren dobitak od 311.635 kuna.

Ali krenimo redom. Naš 'majstor od zanata' odigrao je dva gotovo identična listića na koja je stavio četiri para nogometa, po dva iz japanske i korejske lige. Na oba su se 'tiketa' našli sljedeći tipovi:

prijelaz iz 1 u 2 na utakmici Incheon-Gangwon (tečaj 27,00),

točan rezultat 2:2 na utakmici Seoul – Ulsan (tečaj 15,00),

i točan rezultat 2.2 na utakmici Kashima – Hiroshima (tečaj 19,00),

a jedini par koji je bio različit na dva listića je onaj između Jubilo Iwate i Kawasakija. Na jedan listić stavio je običan hendikep (2,65 tečaj), dok je na drugom odigrao točan rezultat 1:3 (tečaj 15,00).

Jedna utakmica počela je u 11:30 u nedjelju ujutro, dok su preostale tri krenule s centra pola sata kasnije. Tada su krenuli padati golovi.

Iako najvećeg koeficijenta, 'najlakše' mu je prošao prijelaz Incheona i Gangwona. Domaćin je imao 1-0 vodstvo na poluvremenu, što su gosti u nastavku u deset minuta preokrenuli te je utakmica završila rezultatom 2-1. Međutim, prava drama odvijala se na drugim utakmicama.

Kawasaki je imao vodstvo 3-0 sve do ulaska u posljednju minutu, kada Jubilo Iwata zabija počasni  gol u četvrtoj minuti sudačke nadoknade  za prolaz drugog para (točan rezultat 1:3). Malo prije toga vjerojatno mu je bilo kucalo 'tristo na sat' jer je Kashima imala vodstvo 2:1 u četvrtoj minuti sudačke nadoknade, kada je Hiroshima zabila gol za konačnih 2:2.

Potom je uslijedila prava infarktna završnica. Zadnji par na oba listića bio je Seoul protiv Ulsana, a domaćin je vodio 2:1. Našem igraču trebao je remi 2:2, a činilo se kako izlaza nema jer se igrala već duboka sudačka nadoknada, ali tada – gol!. U sedmoj minuti nadoknade Ulsan zabija gol i donosi dobitak igraču Germanije od sveukupnih 311 i pol tisuća kuna!

Nevjerojatan dan…

Foto: Germania Sport kladionica
Germania Sport kladionica

Pogledajte na vecernji.hr