NISU ZADOVOLJNI

Je li ovo znak da je stigao kraj? Navijači Real Madrida okrenuli leđa Modriću

Foto: Firo/DPA/PIXSELL
Luka Modrić i Niko Kovač
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Luka Modrić
Foto: Instagram/Luka Modrić
Luka Modrić
28.07.2019.
u 12:28
Trebao je krenuti dobro u novu sezonu nakon što je prošle igrao jako loše. Utopio se u sivilo, a trebao je biti svjetla točka momčadi. Nestao u svakoj utakmici - napisali su novinari Marce
Pogledaj originalni članak

Luka Modrić vratio se s američke turneje sa svojim Real Madridom, a kraljevski klub tamo nije ostavio dobar dojam. 

Posebno je navijače Reala zabolio visoki poraz 7-3 od gradskog rivala Atletica, a čini se ni kako atmosfera u momčadi nije dobro. 

Trener Zidane žestoko je kritizirao igrače, posebno je neugodan bio prema Garethu Baleu, ali izgleda da Lukine predstave nisu zadovoljile navijače i novinare koji prate Real.

Marca je ponudila navijačima da ocjene nastup igrača na pripremama, a Luka Modrić bio je tek 22. od 29 igrača po omjeru pozitivnih i negativnih ocjena. 

- Trebao je krenuti dobro u novu sezonu nakon što je prošle igrao jako loše. Utopio se u sivilo, a trebao je biti svjetla točka momčadi. Nestao u svakoj utakmici - napisali su novinari Marce. 

>>> Pogledajte kako je Luka Modrić došao do Zlatne lopte

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 38

PR
prajdali100
12:51 28.07.2019.

Po N- ti put ovaj portal sahranjuje Modrića.Bilo kad i bilo gdje neka se nešto loše napiše o našem Luki ovdje se ekspresno prenosi.Pa što se ne potpišeš" junače"?

MH
Moja_Hrvatska
13:01 28.07.2019.

Moja_Hrvatska: 21 osvojen trofej ----4 Lige prvaka ----2x prvak svijeta s Realom ---Balon d'or ---Najbolji igrac svijeta po Fifa 2017./2018. ---Najbolji igrac Europe po Uefi 2017./2018. ---Izabran u 11 najidealnijih Realovih ikada ---Vise puta izabran u najbolju momcad LP, svijeta ---Izabran za: Najboljeg veznjaka svijeta ---Najboljeg veznjaka Europe ---VICEPRVAK Svijeta s Hrvatskom -----------Nesluzbeno, najveci ambasador Hrvatske u svijetu godinama........................Frustrirano-balkanski gubitnici i paćenici koji ga mrze mogu da mu pljunu pod prozor! ....Modricu, ti si Bog nogometa! ❤️

DU
Deleted user
13:03 28.07.2019.

Špekulacije jugolista neće se obistiniti. Niti će Modriću netko moći uzeti brojne titule koje je osvojio sa svojim klubom i hrvatskom