PAO DOGOVOR

Jadon Sancho nakon Eura prelazi u Manchester United za 100 milijuna eura!

Foto: Carl Recine/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Jadon Sancho nakon Eura prelazi u Manchester United za 100 milijuna eura!
27.06.2021.
u 09:40
Sancho je u Borussiju došao u ljeto 2017. iz omladinskog pogona Manchester Cityja za osam milijuna eura..
Pogledaj originalni članak

Prelazak engleskog krilnog napadača Jadona Sancha (21) iz Borussije Dortmund u Manchester United trebao bi biti ostvaren u sljedeće dva tjedna, objavili su britanski mediji.

Oni tvrde da je Sancho sve dogovorio sa Unitedom, uključujući i plaću, te da su se i klubovi sporazumjeli oko odštete. Manchester United već dvije godine pokušava dovesti Sancha, ali dosad to nisu uspijevali jer nisu htjeli platiti odštetu od 120 milijuna eura.

No, sada je Borussia popustila i Manchester United će platiti 85 milijuna eura odštete, a klub iz Dortmunda može se nadati i 15 milijuna eura u bonusima. 

Sancho je u Borussiju došao u ljeto 2017. iz omladinskog pogona Manchester Cityja za osam milijuna eura. U četiri sezone zabio je 50 golova u svim natjecanjima, a samo u Bundesligi je ostvario 38 pogodaka i 49 asistencija. Ugovor s njemačkim klubom ističe mu u lipnju 2023.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.