Okrenuli mu leđa

Izvršni odbor HNS-a odbio poslušnost Davoru Šukeru

Foto: Reuters
Davor Šuker
Foto: Reuters/PIXSELL
Davor Šuker
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Davor Šuker
Foto: Davor Javorović/Pixsell
Davor Šuker i Ante Vučemilović Šimunović
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Davor Šuker
19.08.2019.
u 22:39
Na Šukerovo mjesto trebao bi doći Marijan Kustić, jedan od najzaslužnijih da reprezentacija opet igra na Poljudu
Pogledaj originalni članak

Davor Šuker neće dočekati kraj 2019. na mjestu predsjednika HNS-a, pišu 24 sata. Ono što se mjesecima nagovještavalo sad je dobilo službenu potvrdu.

Davor Šuker je prije mjesec dana predložio financijsku pomoć Zagrebačkom nogometnom savezu za knjigu "100 godina nogometa" od 750.000 kuna. 

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Davor Šuker
Foto: Robert Anić/PIXSELL
Ivan Brleković
Foto: Reuters/PIXSELL
Davor Šuker

Predsjednik Zagrebačkog nogometnog saveza je Tomislav Svetina, bivši Dinamov dopredsjednik. Iako je proračun HNS-a veći od 30 milijuna kuna, članovi Izvršnog odbora bili su jasni.

- Jesmo za pomoć, ali ovo što si rekao je nonsens. Toliki novac nećemo dati - otkrili su u HNS-u.

Šukeru je Izvršni odbor prvi put otkazao poslušnost. Potom je Davor Šuker predložio Izvršnom odboru da se Nenad Gračan smijeni s mjesta izbornika mlade reprezentacije, a na njegovo mjesto postavi Goran Tomić, sadašnji trener Lokomotive.

Svih 12 članova IO-a na Šukerov prijedlog odgovorili su negativno. Predsjedniku HNS-a okrenuli su leđa, u savezu su zapuhali neki novi vjetrovi.

Na Šukerovo mjesto trebao bi doći Marijan Kustić, jedan od najzaslužnijih da reprezentacija opet igra na Poljudu.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 55

Avatar Django
Django
00:04 20.08.2019.

Ne razumijem ovaj “fake news” u potpunosti. Dakle, Šuker je nešto predložio pa mu je odbijeno. Do tuda sam razumio. Što je bilo dalje? Je li se glasovalo o povjerenju? To nigdje ne piše. Ako jest, je li mu izglasano nepovjerenje? To nigdje ne piše. Ako jest, jesu li raspisani novi izbori? To nigdje ne piše. Ako jesu, tko su kandidati? To nigdje ne piše........Itd........Itd........Itd.......

PR
prajdali100
23:15 19.08.2019.

Može li ikako doći onaj Stevanović? On ima sjajne veze u UEFA- i, mnogo nas je zadužio i tako to.

Avatar mlijeko
mlijeko
00:13 20.08.2019.

Nisu dali novce Svetini..obećanje je bilo dano prije negoli je Svetina došao u Zagrebački nogometni savez. Novinar pravi senzaciju. IO HNS je okrenuo leđa Svetini a ne Šukeru.