Klasičan autogol

Izgovorio je jedinu stvar koju nije smio i odmah obrisao profil na Twitteru

Foto: Press Association/Pixsell
Izgovorio je jedinu stvar koju nije smio i odmah obrisao profil na Twitteru
10.01.2020.
u 14:49
Profil na Twitteru trenutačno je obrisao, a vjerojatno se obrisao i iz dugoročnih planova trenera Ernesta Valverdea
Pogledaj originalni članak

Ako postoji jedno pravilo koje u Barceloni ne smijete prekršiti, to pravilo kaže da nikada ne smijete kazati naglas da biste zaigrali za madridski Real. Možete to misliti, potajno i priželjkivati, ali nikako i priznati.

A 22-godišnji Carles Aleñá, izdanak slavne Barcelonine škole La Masije, upravo je kazao nešto na tom tragu zbog čega su štovatelji katalonskog kluba naprosto podivljali. 

- U nogometu se svašta može dogoditi, nikad ne znate. U pitanju je veliki rival, klub za koji ne navijam, ali naučen sam da nikada u životu ne kažem nikada - priznao je Alena španjolskim novinarima i upao u nevolje.

Profil na Twitteru trenutačno je obrisao, a vjerojatno se obrisao i iz dugoročnih planova trenera Ernesta Valverdea, kojem ne trebaju negativna atmosfera i zvižduci s tribina zbog nečije nesmotrenosti ili naivnosti.

Doduše, trebamo uzeti u obzir i mogućnost da je Aleñá to kazao namjerno uz određenu dozu gorčine budući da ga je klub nedavno dao na posudbu u Real Betis.

Naime, uz svu tu gužvu u središnjem redu Blaugrane, Aleñá se ove jeseni nije naigrao, a posljednji puta je nastupio 21. prosinca protiv Alavesa. Hoće li nakon ovoga ponovno odjenuti Barcin dres, pitanje je.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.