GLASOVANJE NA SKUPŠTINI 27-2

Izglasano: Varteks od sljedeće sezone NK Varaždin

Foto: Marko Jurinec/Pixsell
Izglasano: Varteks od sljedeće sezone NK Varaždin
21.06.2010.
u 12:42
Kako se i očekivalo, skupština NK Varteksa usvojila je prijedlog Izvršnog odbora da klub sljedeću sezonu započne s imenom NK Varaždin.
Pogledaj originalni članak

Na prijedlog Izvršnog odbora skupština je na današnjoj sjednici usvojila prijedlog prema kojem će varaždinski prvoligaš sezonu 2010/2011. započeti s novim imenom NK Varaždin.

Prijedlog je usvojen sa 27 glasova za i 2 glasa protiv. Oba glasa protiv su došla od predstavnika navijačke udruge White Stones koji su još jednom istaknuli kako se klub 52 godine zove Varteks, da je izgrađena marka od tog imena i da ne treba vezati ime uz samu tvornicu, bivšeg generalnog sponzora.

Ukoliko Izvršni odbor do početka sezone pronađe novog glavnog sponzora, imenu NK Varaždin pridodalo bi se ime tog sponzora.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.