ČVRSTO UZ NJEGA

Izbornik brani bivšeg dinamovca: Bio je izvanredan, poseban je i ne zaslužuje kritike

Foto: Andy Rain/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Izbornik brani bivšeg dinamovca: Bio je izvanredan, poseban je i ne zaslužuje kritike
08.07.2021.
u 09:00
- Nemam nikakve primjedbe, moram ih pohvaliti. Vrijeme je da se sada odmore.
Pogledaj originalni članak

Unatoč činjenici da je Španjolska djelomično i zbog njegova promašaja s bijele točke ispala s Europskog prvenstva, Dani Olmo dobio je puno pohvala za svoju prezentaciju tijekom utakmice protiv Italije. Bivši nogometaš Dinama vodio je gotovo sve konce u igri Španjolske, terorizirao španjolsku obranu, ali na kraju je ispao jedan od tragičara. U njegovu obranu stao je izbornik Luis Enrique.

– Dani Olmo bio je nevjerojatan. Želio sam s njim na poziciji lažnog centarfora izvući talijanske igrače iz srca njihove obrane, jer to je ono za što je Olmo sposoban. Vrlo je inteligentan, vrlo pametan na lopti. Dani Olmo je za nas vrlo važan igrač i mislim da je vrlo poseban. On i Morata ne zaslužuju kritike zbog promašaja jer su imali hrabrosti izvoditi jedanaesterce, rekao je Enrique pa dodao:

– Mislim da svi moji igrači zaslužuju ocjenu “nevjerojatan”. Mislim da su odigrali izvrsno na ovom turniru. Nemam nikakve primjedbe, moram ih pohvaliti. Vrijeme je da se sada odmore.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DM
drazen.muhvic
13:07 08.07.2021.

Svatko od tih gurača napuhane kožne mješine zaslužuje kritike (i loše i dobre) sve dokle god ih mi plaćamo... Samo mi nemojte drobiti kako ih plaćaju njihovi klubovi, vlasnici i sponzori. Otkuda klubovima novac? Otkuda vlasnicima novac? Otkuda sponzorima novac? Od mene, od tebe, od svih nas! Jer, logično, mi kupujemo ulaznice, dresove i sve te silne proizvode koje prodaju ti sponzori, koji onda bacaju pare na te nogoloptače, a sve u svrhu marketinške promocije kako bi nam još više prodali svojih proizvoda od koje će dio zarade opet dati tim klubovima, a oni svojim igračima. Znači, pojednostavljeno, mi ih plaćamo - mi ih možemo i "pljuvati" ako zasluže...