PRIJATELJI

Karlović se s Đokovićem priprema za finale Roland Garrosa

Foto: Reuters/PIXSELL
Ivo Karlovic of Croatia returns the ball to Switzerland's Stan Wawrinka during their match at the Swiss Indoors ATP men's tennis tournament in Basel, Switzerland October 28, 2015. REUTERS/Arnd Wiegmann Picture Supplied by Action Images
Foto: Reuters/Pixsell
Ivo Karlović
Foto: Reuters/PIXSELL
Ivo Karlović
Foto: Reuters/PIXSELL
Ivo Karlović
Foto: Reuters/PIXSELL
Ivo Karlović
Foto: Reuters/PIXSELL
Ivo Karlović
26.05.2016.
u 18:41
Karlović je jučer tek u 37. godini uspio slaviti u meču na pet setova na najpoznatijem zemljanom turniru.
Pogledaj originalni članak

Ivo Karlović svladao je jučer Australca Jordana Thompsona i plasirao se u treće kolo Roland Garrosa. Karlović je tako tek u 37. godini uspio slaviti u meču na pet setova na najpoznatijem zemljanom turniru.

Karlovićev će idući protivnik biti drugi tenisač svijeta Andy Murray. Ivo je uoči meča na Facebooku objavio fotogafiju s Novakom Đokovićem.

"Spremanje za finale Roland Garrosa", napisao je Karlović u šali. A možda se i nije šalio?

>> Ćorić pobijedio Tomića, sad ide na Bautistu-Aguta

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

ZW
zwone007
19:08 26.05.2016.

Je,šalio se....

VI
veliki_izdajnik
23:52 26.05.2016.

Kao nekada...