Bundesliga

Ivo Iličević visoko na popisu Schalkeovih želja za novu sezonu

Foto: Pixsell
Ivo Iličević visoko na popisu Schalkeovih želja za novu sezonu
12.05.2011.
u 19:22
Ivo Iličević (24), povremeni hrvatski nogometni reprezentativac, prema pisanju online izdanja njemačkog magazina Kicker, visoko je na popisu Schalkeovih želja.
Pogledaj originalni članak

Iličević je ove sezone u Bundesligi postigao pet pogodaka, uza sedam asistencija, a s Kaiserslauternom ga veže ugovor do 2012. godine.

No, kako je Schalke napunio blagajnu prodajom vratara Neuera u Bayern, odšteta ne bi trebala biti prepreka odluči li klub iz Gelsenkirchena dovesti Iličevića, koji je zanimljiv i Bayernu.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MA
Mamlaz
19:41 12.05.2011.

Kaj, da odigra sezonu i stave ga na klupu dok čekaju da Sevilla pošalje ponudu? Što dalje od tih majmuna iz Schalkea (i Tottenhama) to bolje. Jedno je kad igrač ne igra dobro pa sjedi nan klupi, ali Rakitić nije igrao loše pa je prosjedio sezonu.