Lokosi na Poljudu

Ivković: Više bih volio da je Hajduk pobijedio HD 4:1, a ne obrnuto

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Ivković: Više bih volio da je Hajduk pobijedio HD 4:1, a ne obrnuto
18.04.2014.
u 19:21
- Utakmica će sigurno biti neizvjesna, posljednje tri smo izgubili na isti način. Glupo je reći da ćemo se bolje pripremiti, ali ovoga puta ću ja ući pametnije nego u protekle tri utakmice
Pogledaj originalni članak

Nogometaše Lokomotive očekuje težak ispit, na Uskršnji ponedjeljak gostuju na Poljudu, gdje igraju protiv Hajduka. Splićani su u posljednjoj utakmici doživjeli težak poraz od Hrvatskog dragovoljca, a to baš i nije razveselilo trenera lokosa Tomislava Ivkovića.

- Ja bih volio da je Hajduk dobio Dragovoljca 4:1, a ne obrnuto jer će poslije ovog rezultata biti motiviraniji i htjeti će se iskupiti pred svojim navijačima i pokazati da im je to bio samo loš dan. A ja bih volio da i poslije naše utakmice Tudoru pukne glas tako da neće moći doći na presicu, rekao je Ivković i dodao:

- Utakmica će sigurno biti neizvjesna, posljednje tri smo izgubili na isti način. Glupo je reći da ćemo se bolje pripremiti, ali ovoga puta ću ja ući pametnije nego u protekle tri utakmice. U svakom slučaju ne idemo u Split na izlet.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DH
dalibor.hren
22:09 18.04.2014.

Bedak