Memphis Grizzlies

Iverson: Spreman sam, ali mislim da neću nastupiti

Foto: AFP
Iverson: Spreman sam, ali mislim da neću nastupiti
24.10.2009.
u 10:54
Deseterostruki All-Star igrač i ovosezonsko pojačanje Memphis Grizzliesa, Allen Iverson (34) sve je udaljeniji od nastupa u prvoj utakmici sezone NBA lige.
Pogledaj originalni članak

U srijedu se susreću njegova nova i bivša (Detroit Pistons) momčad, a ozljeda zadnje lože još uvijek ne dopušta Iversonu da odradi utakmicu punim intenzitetom. Premda se on osjeća spremnim i tvrdi da bolove više ne osjeća, Grizzliesima je u interesu da se situacija ne pogorša, pa da Iverson uz predsezonske utakmice ne odgleda i one u osnovnom dijelu lige.

- Liječničko osoblje kluba mi kaže da postoji mogućnost da nastupim, ali da je ona jako mala. A, ova utakmica je svakako jedna od onih u kojima bih želio zaigrati. Ipak, mislim da ću po prvi puta u životu, kada je u pitanju moje tijelo, poslušati savjet nekoga drugoga. Obično sam slušao vlastiti instinkt, sada ću profesionalce - kazao je Iverson i zaključio:

- Osjećam se sto posto spremnim, ali su me upozorili da se s ovakvom ozljedom nije za igrati. Sve je se dobro, a zatim ubacite u petu brzinu i ozljeda se obnovi. Zato dvojim oko nastupa.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.