MUŠKA ODBOJKA

Ivan Rančić više nije izbornik, kreće potraga za novim imenom

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Ivan Rančić
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Ivan Rančić
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Ivan Rančić
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Ivan Rančić
24.03.2019.
u 11:05
Zadani rok da to riješimo je desetak dana. Razgovarat ću s kandidatima za mjesto izbornika, i izići s prijedlogom – rekao je Ante Baković, predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza
Pogledaj originalni članak

Upravni obor Hrvatskog odbojkaškog saveza smijenio je Ivana Rančića s mjesta izbornika muške reprezentacije.

– Na Upravnom odboru dane su mi ovlasti da pristupim nalaženju nekog novog rješenja što se tiče izbornika. Nije bila laka odluka, svi i dalje imaju dobro mišljenje o Rančiću, no rezultati su jednostavno bili takvi da smo to morali napraviti.

Zadani rok da to riješimo je desetak dana. Razgovarat ću s kandidatima za mjesto izbornika, i izići s prijedlogom – rekao je Ante Baković, predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza. 

>> Pogledajte kako izgleda stadion na kojem će Mađarska ugostiti Hrvatsku

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MA
MađarskaIna
11:09 24.03.2019.

Zar nije bio dovoljno domoljuban ili je razmišljao da pobjegne za Irsku?