Prijateljske

Ivan Perišić iz jedanaesterca zabio za Borussiju

Foto: www.bvb.de
Ivan Perišić iz jedanaesterca zabio za Borussiju
01.08.2012.
u 23:53
Strijelac je bio i Mate Bilić za svoj Sporting Gijon dok Mandžukiću to nije uspjelo u 59. minuta
Pogledaj originalni članak

Hrvatski reprezentativac Ivan Peršić postigao je iz jedanaesterca pogodak za izjednačenje na 2:2 u 4:2 pobjedi njegove dortmundske Borussije protiv Münstera. Bayern je s 3:2 pobijedio Kaiserlautern (Mandžukić igrao od 59. minute).

Rakitićeva Sevilla izgubila je 1:0 kod Cordobe. Ostali rezultati: Juventus - Benfica 1:1, Sporting - Gijon - Valladolid 1:1 (2:5 nakon jedanaesteraca, prvi za Gijon zabio je Mate Bilić), Napoli - Bordeaux 2:0, New York Red Bull - Tottenham 1:2.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.