IGRAČ BAYERNA

Ivan Perišić čestitao Crvenoj zvezdi: Drugu godinu zaredom su u Ligi prvaka

Foto: DPA/Pixsell
Ivan Perišić
Foto: DPA/Pixsell
Ivan Perišić
Foto: DPA/Pixsell
Ivan Perišić
Foto: DPA/Pixsell
Ivan Perišić
Foto: DPA/Pixsell
Ivan Perišić
19.09.2019.
u 18:21
- Čestitam Crvenoj zvezdi na drugoj godini u Ligi prvaka. Dobro su stajali u prvom dijelu, a mi smo neke svoje prilike promašili. Mogli smo i ranije riješiti pitanje pobjednika, a mučili smo se do posljednjih 10 minuta - rekao je Perišić
Pogledaj originalni članak

Bayern München sinoć je u prvom kolu skupine B Lige prvaka kod kuće svladao Crvenu zvezdu s 3:0.

Francuz Coman je u 34. minuti načeo srpskog prvaka na asistenciju Ivana Perišića, a na 2:0 je povećao Lewandowski, da bi Muller postavio konačnih 3:0. 

Ivan Perišić, koji je ovoga ljeta u Kovačevu momčad stigao na posudbu iz Intera, igrao je do 66. minute. Nakon utakmice je čestitao crveno-bijelima.

- Čestitam Crvenoj zvezdi na drugoj godini u Ligi prvaka. Dobro su stajali u prvom dijelu, a mi smo neke svoje prilike promašili. Mogli smo i ranije riješiti pitanje pobjednika, a mučili smo se do posljednjih 10 minuta - rekao je Perišić pa dodao:

- Čestitam Crvenoj zvezdi na prikazanoj igri.

U drugoj utakmici skupine su Pireju su grčki prvak Olympiakos i europski doprvak Tottenham odigrali zanimljivu utakmicu koja je završila 2:2. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

PR
prajdali100
19:21 19.09.2019.

Super su prošli.Samo 3:0 !!! To je zalog za budućnost.

DU
Deleted user
19:38 19.09.2019.

Ja sam prezadovoljan igrom i rezultatom nasih. Visokih 7:0 i to popola podijeljeno Talijanima i Srbima. Neka uvijek bude tako. :-))))))

BE
Beskucnik
09:13 20.09.2019.

Jel jos uvijek na Hajdukovom grbu na bijeloj podlozi ? Ako nije onda je u srcu zadrugarima ostoje rankovica sto vode klubic