Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE MODRIH

Dinamovci nakon epske pobjede: 'Masakrirali smo ih'

Arijan Ademi
Foto: Ivan Pavić
1/9
18.09.2019.
u 23:54

- Još nisam svjestan što sam napravio. Neću moći spavati večeras - rekao je Oršić.

Nogometaši Dinama s osmijehom na licu izlazili su iz svlačionice nakon velike pobjede nad Atalantom (4:0) u prvom kolu Lige prvaka.

Jedan od junaka pobjede bio je Mislav Oršić s tri gola. Dinamov ofenzivac sada dijeli prvo mjesto na ljestvici najboljih strijelaca Lige prvaka s Erlingom Hålandom iz Red Bull Salzburga.

- Još nisam svjestan što sam napravio. Neću moći spavati večeras - rekao je Oršić.

A Dino Perić je dodao:

-  Masakrirali smo ih.

>> Što su još igrači Dinama rekli pogledajte u videu

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
00:04 19.09.2019.

Bravo plavi dečki.

DE
derin
01:41 19.09.2019.

Ovaj Bjelica je preporodio dinamo od putujućeg gubitničkog izloga mladih igrača do iskusne i zrele ekipe s par mladih i s ozbiljnim trenerom. Ova atalanta se debelo precijenila još dan prije kad nije odradila uobičajeni trening. Ne želim umanjivati ali bjelica stvarno dobiva prolazne grupe, prošle godine i ove jer ovaj šahtjor daleko od nekadašnje moći.

MA
Malenkost
07:14 19.09.2019.

"Masakrirali smo ih" kakav govor? sto je najzalosnije to je svakodnevnica, pa nije valjda da naviru takve misli i usporedba. Dinamo je uvjerljivo pobjedio u sportskom nadmetanju. Pored svih razumljivih povoda za radost sportske pobjede treba izbjegavati ovakve izraze narocitoo u odgoju narastaja a nogometni klubovi bi trebali prednjaciti u izobrazbi svojih nogometasa i biti uzor ponasanja, ako je to ikako moguce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije