Major Series

Ivan Perišić će biti zvijezda porečkog turnira u odbojci na pijesku

Foto: Reuters/Pixsell
Ivan Perišić
Foto: Reuters/Pixsell
Ivan Perišić
Foto: Reuters/PIXSELL
Ivan Perišić
Foto: Instagram
Ivan Perišić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Ivan Perišić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Ivan Perišić
Foto: Reuters/PIXSELL
Ivan Perišić
01.06.2017.
u 14:07
Ivanu je odbojka na pijesku, uz nogomet, velika ljubav koju redovito upražnjava tijekom ljetnih mjeseci, a sav prihod od nastupa donirat će Hrvatskom odbojkaškom savezu
Pogledaj originalni članak

Poreč će od 27. lipnja do 2. srpnja ove godine biti domaćin turnira iz serije Swatch Beach Volleyball Major Series, a bit će to i najveći turnir odbojke na pijesku ikad održan u Hrvatskoj na kojem će posebna senzacija biti nastup hrvatskog nogometnog reprezentativca Ivana Perišića

Perišić će nastupiti u Poreču zajedno s svojim prijateljem i partnerom Nikšom Dell'Orcom, a za nastup je morao dobiti posebno dopuštenje Međunarodne odbojkaškog saveza (FIVB). Ivanu je odbojka na pijesku, uz nogomet, velika ljubav koju redovito upražnjava tijekom ljetnih mjeseci, a sav prihod od nastupa donirat će Hrvatskom odbojkaškom savezu.

Treću uzastopnu godinu Swatch Beach Volleyball Major Series u okviru FIVB World Toura stiže u Poreč, a nakon velikog uspjeha u protekle dvije godine - samo prošle godine je turnir uživo vidjelo 75 tisuća ljudi - ove godine će se po prvi puta u Poreču igrati i noćni mečevi pod svjetlima reflektora. 

- Vrlo smo zadovoljni dosadašnjim izdanjima u Poreču, a obećavamo da ćemo ove godine napraviti još veći spektakl. Uz najveća imena svjetske odbojke na pijesku, hrvatske ekipe i nastup vrlo popularnog nogometaša Ivana Perišića, pripremamo po prvi puta noćne mečeve, koji će se savršeno uklopiti u zabavu koju Poreč Majors nudi -  kazao je predsjednik Uprave tvrtke ACTS Hannes Jagerhofer. 

On je dodao kako će i nagradni fond biti jedan od najvećih uopće, a iznosit će 600 tisuća USD. 

Prvi turnir iz ove serije održan je u veljači u američkom Fort Lauderdaleu, Poreč će biti drugi turnir, a potom slijede švicarski Gstaad početkom srpnja, Svjetsko prvenstvo u Beču od 28. srpnja do 6. veljače, dok je finale od 22. do 27. kolovoza u Hamburgu.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.