Stranci o našima

Ivan Klasnić heroj, a Perišić opet u sukobu sa suigračem

Foto: Pixsell
Ivan Klasnić heroj, a Perišić opet u sukobu sa suigračem
21.02.2011.
u 20:59
“Noćna je mora završena za junaka Klasnića” – tako engleski Daily Mail opisuje dvije dobre utakmice i povratak našeg nogometaša u formu
Pogledaj originalni članak

Naime, dva gola u dvije utakmice, prolaz Boltona u četvrtfinale FA kupa, sve se to spojilo s prekidom istrage protiv Ivana Klasnića zbog navodnog silovanja maloljetnice u Manchesteru. Zanimljivo, engleski mediji, koji su skloni skandalu, Klasnića nazivaju herojem koji nije kriv i koji opet zabija golove za Bolton.

U Belgiji je, pak, De Standaard oštro napao Ivana Perišića zbog ponašanja prema suigračima.

“Perišićev ego baca u sjenu njegov talent”, piše belgijski dnevnik o subotnjem sukobu našeg nogometaša sa suigračem Diraruom kojemu je oduzeo loptu i spriječio ga da izvede slobodan udarac za FC Brugge u dvoboju s Lokerenom. Ruski pak mediji pišu kako Kuban iz Krasnodara želi dovesti Niku Kranjčara za pet milijuna eura. Teško izvedivo!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

VA
Vatrenko
09:37 22.02.2011.

ma perisic je tako fino odgojen momak da je ovo apsolutno smijesno... on i kranjcar kao braco i seka :)