KVALIFIKACIJE

Italija osigurala plasman na EP

Foto: Reuters/Pixsell
Italija - Armenija
Foto: Reuters/Pixsell
Italija - Armenija
Foto: Reuters/Pixsell
Italija - Armenija
13.10.2019.
u 00:05
U 7. kolu skupine J kvalifikacija za EURO 2020. Italija je u subotu na rimskom Olimpicu protiv Grčke slavila s 2-0 golovima Jorginha (63-pen) i Federica Bernardeschija (78), te je zadržala stopostotni učinak
Pogledaj originalni članak

Nakon što se nisu plasirali na prošlogodišnje Svjetsko prvenstvo, nogometaši Italije donekle su se iskupili u kvalifikacijama za EURO 2020., te su se pridružili Belgiji kao druga reprezentacija koja je osigurala plasman na EP. Belgija se u četvrtak kao prva plasirala na Europsko prvenstvo nakon što je susretu sedmog kola skupine I pobijedila San Marino s 9-0, upisavši tako sedmu pobjedu u skupini uz gol razliku 28-1.

U 7. kolu skupine J kvalifikacija za EURO 2020. Italija je u subotu na rimskom Olimpicu protiv Grčke slavila s 2-0 golovima Jorginha (63-pen) i Federica Bernardeschija (78), te je zadržala stopostotni učinak.

 U istoj skupini Lihtenštajn je iznenadio Armeniju, odigravši 1-1, a remi domaćinima donio je Yanik Frick u 72. minuti.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.