POGLEDAJTE VIDEO

Iscenirano ili ne? Ponajbolji boksač svih vremena kačio se s braćom YouTubera

Foto: Instagram/jake paul
Iscenirano ili ne? Ponajbolji boksač svih vremena kačio se s braćom YouTubera
07.05.2021.
u 10:40
Sučeljavanje je proteklo teškim uvrijedama s obje strane. Mayweather je spominjao da će se boriti za Japan jer je Logan neslavno snimio i objavio mrtvo tijelo iz  tamošnje "šume samoubojstava", dok je youtuber Maywetheru Logan spominjao bračne probleme između ostalog. Liči više na reality show, nego na pripremu za sportski događaj
Pogledaj originalni članak

Ponajbolji boksač svih vremena, Floyd Mayweather Jr. i YouTube zvijezda Logan Paul u četvrtak su odradili prvo sučeljavanje kojim su najavili njihov egzibicijski meč koji je na rasporedu u 6. lipnja u Miamiju.

Sučeljavanje je proteklo teškim uvrijedama s obje strane. Mayweather je spominjao da će se boriti za Japan jer je Logan neslavno snimio i objavio mrtvo tijelo iz  tamošnje "šume samoubojstava", dok je youtuber Maywetheru Logan spominjao bračne probleme između ostalog. Liči više na reality show, nego na pripremu za sportski događaj.

U jednom je trenutku Mayweather izjavio da će se boriti protiv dva brata u istoj večeri, aludirajući na Loganovog brata Jakea Paula, također veliku youtube zvijezdu. Velika količina njihovih pratitelja ih zapravo ne voli, ali na osnovu toga su uspjeli stvoriti popularni status i zaraditi milijune koje danas Mayweatheru bacaju u facu za meč, a ne moramo se dodatno zapitati zašto je Mayweatherov nadimak "Money".

Uglavnom, u priču se nakon verbalnog suočavanja uključio brat Jake koji je došao licem u lice pred Floyda Mayweathera. Tijekom agresivnog dogovaranja za meč, Jake je Floydu ukrao kapu i počeo bježati, a ovaj ga je krenuo loviti i uspio uhvatiti na kratko vrijeme dok se ostali prisutni nisu umiješali.

Procjenjuje se da će, nakon financijski vrlo uspješnog meča Jakea Paula i Bena Aksrena, Logan i Mayweather od ove borbe inkasirati barem po stotinu milijuna dolara, a možda i više. 

“Iskreno, imao sam tri lagane borbe kao profesionalac pa sam priželjkivao malo prave akcije. Jedan od Floydovih 30 zaštitara me čisto pogodio u oko”, objavio je Jake na Twitteru nakon incidenta. Iscenirano ili ne? Procijenite sami.

 

 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.