PRIJE NEGO NAS JE NAPUSTIO

Internetom se širi poruka koju je Maradona poslao netom prije smrti

Foto: Martin Rickett/Press Association/PIXSELL
Diego Maradona File Photo
Foto: Reuters/PIXSELL
Diego Maradona
Foto: Reuters/PIXSELL
Diego Maradona
Foto: Press Association/Pixsell
Diego Armando Maradona
Foto: Press Association/Pixsell
Diego Armando Maradona
Foto: FERNANDO GENS/DPA/PIXSELL
After the death of Maradona - wake
01.12.2020.
u 10:59
"Čuvaj je i posebno čuvaj mog anđela Dieguita", poručio je Maradona
Pogledaj originalni članak

Diego Armando Maradona, nekad sjajni nogometaš kojeg mnogi navijači smatraju najboljim u povijesti, preminuo je prošlog tjedna u 61. godini života.

Svjetski mediji bave se posljednjim satima života ovoga legendarnog Argentinca pa je sada isplivala poruka koju je Maradona poslao prije smrti.

Maradona je samo par sati prije nego što je napustio ovaj svijet poruku poslao čovjeku koji je u vezi s Veronicom Ojedom, nekadašnjom nogometaševom ljubavi. Veronica Ojeda je i majka Maradonina sedmogodišnjeg sinčića kojega od milja nazivaju mali Diego (Dieguito).

A poruka koju je Maradona poslao Mariju Baudryju glasi:

"Pozdrav, Mario. Ovdje Diego. Znam da će ti ovo zvučati nevjerojatno, ali Vero i ja smo u dobrim odnosima i rekla mi je da je s tobom. Čuvaj je i posebno čuvaj mog anđela Dieguita, kojeg ne mogu usporediti ni s kim. Gledaj, ja imam puno djece, ali zbog ovog malog ću posijediti do kraja", poručio je Maradona u audio poruci čiji sadržaj navijači diljem svijeta sada dijele na društvenim mrežama.

Inače, pokojni Maradona je imao petero priznate djece, a Dieguito je bio najmlađi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MO
montello
18:37 01.12.2020.

zbogom diego