NJEMAČKO PRVENSTVO

Iličević i Lakić razbili Bayern! (video)

Foto: Pixsell
Iličević i Lakić razbili Bayern! (video)
27.08.2010.
u 22:26
U 'hrvatskom' okršaj u njemačkom prvenstvu Kaiserslautern je pobijedio Bayern 2:0.
Pogledaj originalni članak

Povratnik u Bundesligu u drugom je kolu priredio aktualnom prvaku i osvajaču Kupa pravi šok. Iako je bilo za očekivati da će slavljenički s Fritz Walter stadiona otići Olić i Pranjić, otišla su druga dva Hrvata.

U režiji Ive Iličevića i Srđana Lakića Kaiserslautern srušio je Bayern u manje od dvije minute.

Domaćin je poveo bombom Iličevića već u 36. minuti, desnom nogom u rašlje s 20ak metara. Već minutu kasnije lijepo je u prostoru uposlio Lakića koji postavlja i konačan rezultat.

Za Bavarce je startao Ivica Olić, a na terenu je proveo 63. minute kada ga mijenja Kroos. U istoj minuti Van Gaal napravio je još jednu izmjenu. Uveo je Pranjića umjesto Contenta. No, do željene promjene u igri nije bilo iako je u 70. minuti hrvatski reprezentativac dobro zaprijetio, ali je lopta prohujala pored vratnice. Cijelo drugo povluvrijeme najbolja je njemačka momčad opsjedala gol K'lauterna, no od pogodaka nije bilo ništa. Nizali su se tek promašali Klosea, Riberyja...

Lakić je igru napustio u 78. minuti, a Iličević je cjelokupni dojam pokvario u 90. minuti kada je zaradio drugi žuti karton.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

JU
juma
23:27 27.08.2010.

Odlicna partija Ilicevica i Lakica u Kaiserslauternu. Olic neefektivan i premalo iskoristen, Pranjic solidan. Ilicevic bi mozda bio rjesenje i za Bilica, uostalom igrao je svojedobno odlicno u mladoj repki. Bilic je pak pozvao Bartulovica, kojeg je dobar igrac, ali Ivo kada ima svoj dan moze protiv bilo kojeg protivnika rijesiti utakmicu. Danas je potpuno nadigrao P. Lahma koji je jedan od najboljih svjetskih igraca na svojoj poziciji.

JO
jozinho
03:50 28.08.2010.

preplaceni olic i pranjic su vec siti, bilic mora ilicevica i lakica pot hitno pozvat u reprezentaciju, bar da zaoshtri konkurenciju, oni su mladi, gladni i pojest ce grcku....

Avatar nekakav
nekakav
07:43 28.08.2010.

srđan je inače staro hrvatsko ime. nešto kao ivo, josip...