HLADNI DAVISOV KUP

''Igrače smo pokrivali dekama, uz grijalice bilo je 12 stupnjeva''

Foto: 'Antonio Bronic/PIXSELL'
''Igrače smo pokrivali dekama, uz grijalice bilo je 12 stupnjeva''
15.02.2012.
u 11:24
Nakon povratka naših tenisača iz Japana i pobjede u 1. kolu Svjetske skupine Davisova kupa, hladnoća u dvorani bila je nezaobilazna tema.
Pogledaj originalni članak

– Znali smo što nas čeka iz iskustva Fed kupa iz 2008. godine pa smo reagirali prema ITF-u. Dobili smo barem grijalice iako je i uz njih temperatura jedva dosezala 12 stupnjeva, a znala je ujutro biti i sedam. Igračima je bilo hladno, pa smo ih u stankama pokrivali dekama, a mi ostali bili smo dobro zabundani – kazala je izvršna direktorica HTS-a Marina Mihelić nakon povratka iz Japana.

>> Kakva je budućnost izbornika Krajana, tko će u London na OI, i koliko su zaradili pobjedom u Japanu čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista <<

 

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SE
serđo
12:01 15.02.2012.

nejasno je zašto je na slici porezna pobjegulja, bih monegašanin mali šerif radojica, kad su pobjedu izvojevali hrvatski Hrvati, a potomka krbavskih plemića Karlovića niti nema, a koji je najbitniju cijeloj priči...