MOGAO NAPUSTITI TEREN

Igrač koji je u SAD-u oduševio Dalića se ozlijedio

Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
Ante Rebić
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
Ante Rebić
Foto: Reuters/Pixsell
Ante Rebić
Foto: Reuters/Pixsell
Ante Rebić
01.04.2018.
u 17:23
Zeleni su do tri boda stigli golom Junuzovića u 28. te autogolom Abrahama u 79. minuti. Privremeno je izjednačenje gostima u 53. minuti donio Jović.
Pogledaj originalni članak

Ante Rebić zbog problema s listom morao je biti zamijenjen u porazu Eintrachta kod Werdera 2:1 u 28. kolu Bundeslige.

Hrvatski reprezentativac teren je napustio u 39. minuti dajući naslutiti da ga boli list, a koliko je ozbiljna ozljeda pokazat će daljnje pretrage. Inače, baš je Rebić bio otkriće na američkoj turneji hrvatske reprezentacije nakon koje je riječi hvale za njega imao izbornik Zlatko Dalić.

– Rebić je odigrao fantastično i preskočio je Perišića. Neka Perišić sad preskoči njega – poručio je Dalić.

Što se utakmice tiče, zeleni su do tri boda stigli golom Junuzovića u 28. te autogolom Abrahama u 79. minuti. Privremeno je izjednačenje gostima u 53. minuti donio Jović.

Kovačeva momčad šest kola prije kraja je na šestom mjestu s 45 bodova, no samo jednim manje od četvrtog Leipziga i mjesta koje vode u Ligu prvaka. Werder je 11. s 36 bodova.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.