MILIĆA NE IDE

Igrač Dinama zbog nediscipline izbačen iz reprezentacije

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Igrač Dinama zbog nediscipline izbačen iz reprezentacije
05.10.2021.
u 10:49
Kapetan mlade crnogorske reprezentacije Stefan Milić oglušio se o dogovoreni način priključenja momčadi te se nije primjereno ponio kada je stigao u hotel. Napominje se i da branič Dinama posljednjih dana nije imao najbolju komunikaciju sa suigračima i stručnim stožerom.
Pogledaj originalni članak

Branič Dinama Stefan Milić (21) izbačen je iz U-21 reprezentacije Crne Gore zbog čega će propustiti utakmice protiv Švedske i Irske u kvalifikacijama za Euro.

Arena navodi da se kapetan mlade crnogorske reprezentacije oglušio o dogovoreni način priključenja momčadi te se nije primjereno ponio kada je stigao u hotel. Napominje se i da branič Dinama posljednjih dana nije imao najbolju komunikaciju sa suigračima i stručnim stožerom.

Za Milića su mnogi govorili da je jako talentiran, no nije se uspio nametnuti u Dinamu. Povremeno zaigra za drugu momčad, dok je za prvu upisao tek tri nastupa, s tim da ove sezone još nije igrao za seniore.

>> Pogledajte konferenciju za medije Ivana Bebeka

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SH
shuljic50
12:19 05.10.2021.

SUPER