IZBORNIK ISKRENO

Igor Bišćan o Josipu Stanišiću: Nikad ga nismo imali pa nismo ni žalili za njim

Foto: PIXSELL
Igor Bišćan o Josipu Stanišiću: Nikad ga nismo imali pa nismo ni žalili za njim
05.10.2021.
u 12:45
- Norvežani su nam najveći konkurenti u skupini, no mi se kao momčad dobro poznajemo, imamo dvije pobjede, atmosfera je sjajna.
Pogledaj originalni članak

Izbornik mlade hrvatske U-21 reprezentacije Igor Bišćan okupio je svoje igrače uoči sljedećih kvalifikacijskih utakmica za plasman na Europsko prvenstvo 2023. protiv Norveške u Varaždinu (8. listopada) i Azerbajdžana u Sumgayitu (12. listopada).

- Protiv Norveške možemo očekivati tešku i zahtjevnu utakmicu jer to je protivnik koji ima kvalitetu. Jako su ozbiljna momčad, fizički su jaki, a nešto su jači u igri prema naprijed. Morat ćemo biti čvrsti i kompaktni želimo li pobijediti u ovoj utakmici. Izravni su nam konkurenti za prolaz, važna je to utakmica i na psihičkom i na bodovnom planu - rekao je Bišćan pa se osvrnuo na ozljede i nedostatke u svom rosteru.

- Stanišića nismo imali prilike vidjeti u mladoj reprezentaciji, spletom okolnosti direktno je otišao u A reprezentaciju, svojim igrama i statusom u Bayernu to je zaslužio. Nismo previše žalili za njim jer ga nismo ni imali. Pašalić je ozlijeđen, čekamo njegov debi, a po zadnjim informacijama ostali smo i bez Franjića, to je nešto što nam nije drago, ali što je, tu je. Morat ćemo biti čvrsti i kompaktni i biti u stanju fizički se nositi s njima.

Kapetan Bartol Franjić propustio je i okupljanje zbog mišićne ozljede lijeve natkoljenice, a njegovi će suigrači trenirati u Velikoj Gorici do odlaska u Varaždin dan uoči utakmice koju je najavio i Boško Šutalo:

- Norvežani su nam najveći konkurenti u skupini, no mi se kao momčad dobro poznajemo, imamo dvije pobjede, atmosfera je sjajna. Norvešku moramo dobro analizirati, bit će to pravi izazov.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.