Ljubav na najjače

I u dobru i u zlu: Pustimo prazne priče, ovako se bezrezervno voli svoj klub

Foto: twitter.com/javijimenezccf
I u dobru i u zlu: Pustimo prazne priče, ovako se bezrezervno voli svoj klub
22.04.2019.
u 17:52
Klub je na svojim službenim stranicama Jimenezu posvetio dirljivu objavu, a protivnički navijači su ga izveli na provod u grad i napomenuli mu da je na stadion Carlos Tartiere uvijek dobrodošao
Pogledaj originalni članak

Španjolskom drugoligašu Cordobi više ne cvjetaju ruže. Nakon što je klub u proljeće 2015. napustio elitni razred tamošnjega nogometa, sve govori da će uskoro pasti u treću ligu.

Momčad je nakon 35. kola na tablici pretposljednja s teško nadoknadivih 12 bodova zastatka za pozicijom koja jamči ostanak, pa kada k svemu uzmete u obzir da se u nedjelju slavio Uskrs, nikome nije bilo do toga da potegne do 800 kilometara udaljenog Ovieda.

Točnije, nikome osim njemu. Javier Jiménez sam je doputovao na nedjeljno gostovanje i ponosno razvio šal, čime je izazvao divljenje apsolutno svih na stadionu, od klupskih čelnika do protivničkih navijača. 

Dapače, klub je na svojim službenim stranicama Jimenezu posvetio dirljivu objavu, a protivnički navijači su ga izveli na provod u grad i napomenuli mu da je na stadion Carlos Tartiere uvijek dobrodošao. 

Jimenez je kasnije skromno na svom profilu na Twitteru napisao da nije od sebe htio praviti nekakvog frajera, ali da je dokazao da je upravo onakav kakvima se mnogi samo pretvaraju, beskrajno odan bojama i u dobru i u zlu, dokazao je.

- Lako je voljeti kada stvari idu dobro - napisao je u jednom od komentara simpatični muškarac, te time rekao cijelu istinu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.