FRANCUSKI RUKOMETAŠ

I Nikola Karabatić u čudu: Hrvatska nas je jako iznenadila

Foto: DPA/Pixsell
Nikola Karabatić
Foto: DPA/Pixsell
Nikola Karabatić
Foto: DPA/Pixsell
Nikola Karabatić
Foto: DPA/Pixsell
Nikola Karabatić
Foto: DPA/Pixsell
Nikola Karabatić
21.01.2019.
u 08:52
– Mislim da će Hrvatska sigurno odigrati bolje nego danas. Sad nemaju druge opcije nego dobiti nas i Njemačku, a kad im je tako, onda je najteže igrati protiv njih.
Pogledaj originalni članak

Hrvatska rukometna reprezentacija sinoć je na SP-u neočekivano izgubila od Brazila (29:26) i tako se dovela u tešku situaciju. Izabranici Lina Červara za polufinale moraju svladati Njemačku pa Francusku u čiju se momčad vratio Nikola Karabatić. Jedan od najboljih rukometaša u povijesti iznenađen je porazom Hrvatske.

– Da, vidjeli smo da je Hrvatska izgubila, ali mislili smo samo na sebe, ne smijemo se upustiti u kalkulacije. Iznenadio nas je poraz Hrvatske jer je odlično igrala do sada, ali znali smo da je Brazil odlična ekipa. Nije više rukomet kao prije da se ekipe poput Brazila lako pobjeđuju, sad je i Brazil prava ekipa i danas su to dokazali – rekao je Karabatić za RTL.

Karabatić u srijedu očekuje mnogo bolju Hrvatsku.

– Mislim da će Hrvatska sigurno odigrati bolje nego danas. Sad nemaju druge opcije nego dobiti nas i Njemačku, a kad im je tako, onda je najteže igrati protiv njih. 100 posto nas čeka teška utakmica.

>> Pogledajte hrvatske navijače uoči utakmice s Brazilom

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

DU
Deleted user
09:23 21.01.2019.

Šta sad izgubili i katastrofa.Do jučer junaci i izgibe i odmah pljuvanje.Ako prodjemo dalje opet će biti junaci.Kako smo jadni.

KR
Krotila
09:15 21.01.2019.

nas nemože nitko pobijediti,mi sami sebe pobijeđUjemo

BO
boris71
09:42 21.01.2019.

Čemu se on čudi ,ostaviš prazan gol i čudiš se zakaj gubiš o krilnim igračima il bolje rečeno šetačima dali se i njima čudi.