DEJAN LOVREN:

I klupa je dio nogometa, na njoj shvatite gdje griješite

Foto: PA/Pixsell
I klupa je dio nogometa, na njoj shvatite gdje griješite
25.02.2015.
u 10:58
– Uvijek sam govorio, obrana nismo nas četiri ili pet koji smo u obrani, već cijela momčad, od vratara do napadača. Svatko je uključen, tako da moramo tako i nastaviti – rekao je Lovren.
Pogledaj originalni članak

Liverpool je u nedjelju pobijedio Southampton sa 2:0, a bila je to peta uzastopna utakmica Redsa na gostovanjima u Premier ligi u kojoj nisu primili gol. Prvi put takvo nešto momčad s Anfielda napravila je od 1985. godine

– To je postignuće na koje moramo biti ponosni. Dugo vremena nisam čuo nešto poput ovoga, pa je uistinu lijepo biti dio momčadi. U posljednja dva i pol-tri mjeseca smo radili jako dobro i uzeli puno bodova. Ponosni smo na to, ali ne mislimo stati, moramo tako nastaviti, raditi naporno i fokusirati se na svaku utakmicu – započeo je Dejan Lovren te nastavio:

– Temelj svega je zajedništvo, uvijek smo momčad, i u dobru i u zlu. Prvih nekoliko mjeseci nije bilo dobro, ali sada se može vidjeti da smo momčadi. Sve je sjelo na mjesto i trener sve rješava. Loša vremena su iza nas. Uvijek sam govorio, obrana nismo nas četiri ili pet koji smo u obrani, već cijela momčad, od vratara do napadača. Svatko je uključen, tako da moramo tako i nastaviti.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Od sada pa do kraja sezone možemo očekivati boljeg Lovrena

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZG
zg223
11:32 25.02.2015.

najsmjesnije je kaj su navijaci liverpola rekli da bi radije vidjeli igracku iz kindera nego njega na terenu....hahaha