Posebna prigoda

I kako sada uz nju misliti na Dinamo i utakmicu? Supruga igrača bacila seksi provokaciju

Foto: instagram.com/lacroixmichele
I kako sada uz nju misliti na Dinamo i utakmicu? Supruga igrača bacila seksi provokaciju
09.12.2019.
u 17:20
Kevin De Bruyne bi ovih dana ponajviše morao brinuti o vještini zbog koje ga unosno plaćaju jer Manchester Cityju naslov prvaka Engleske izmiče iz ruku
Pogledaj originalni članak

Michèle De Bruyne, prelijepa supruga ponajboljeg igrača Manchester Cityja Kevina De Bruynea, proslavila je u nedjelju 26. rođendan, pa na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju uz koju je jako teško razmišljati o nogometu.

A Kevin De Bruyne bi ovih dana ponajviše morao brinuti o vještini zbog koje ga unosno plaćaju jer Manchester Cityju naslov prvaka Engleske izmiče iz ruku.

Za vodećim Liverpoolom kasni golemih 14 bodova, a k tome još Pep Guardiola u srijedu mora proći iskušenje na Maksimiru gdje ga čeka Dinamo koji će dati sve od sebe da ostvari čudesan uspjeh i izbori osminu finala Lige prvaka.

Podsjetimo, City je osigurao prvo mjesto u skupini i u Zagrebu nema što previše izgubiti, ali za Dinamo je škakljiv detalj upravo to što španjolskom strategu zasigurno nije i do drugog neuspjeha u nizu nakon što je na Etihadu poražen od gradskoga rivala, Manchester Uniteda.

S druge strane, Manchester City u nedjelju mora na gostovanje kod Arsenala, pa je veliko pitanje hoće li Kevin De Bruyne zaigrati ili će ipak uz još ponekog prvotimca dobiti poštedu.

S obzirom na prilike u obitelji, Belgijac zasigurno ne bi rekao ne nekome ekstra slobodnom danu. 

Kevin i Michèle su u braku još od 2014. godine, a u međuvremenu su dobili dva sina.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

MI
misidinis
17:34 09.12.2019.

Sve su iste, ove žene nogometaša stvarno su sve iste..............,kao da su sve izašle iz iste štanc mašine. Isti izgled, isti stil oblačenja, iste poze, vjerujem i isti mentalni sklop.

MA
marli
18:24 09.12.2019.

Gold digger, iako će ju varat gdje stigne, itd itd itd... Lažni životi. Skromnost, poniznost i jednostavnost je obrnuto proporcionalno tome.

Avatar Idler 3
Idler 3
18:32 09.12.2019.

Baš si nekaj spremišlam, završila je prestižni fakultet vu Belgiji, dok dečko igra vu Premierki ona sprema magisterij na Oxfordu.....ma šalim se...