TRAŽENA ROBA

Hull City za Jelavića spreman ponuditi šest milijuna eura

Foto: Peter Byrne/Press Association/PIXSELL
Hull City za Jelavića spreman ponuditi šest milijuna eura
10.01.2014.
u 13:19
Jelavićev cilj je jasan, želi klub u kojem će igrati i izboriti mjesto među putnicima na Svjetsko prvenstvo u Brazil.
Pogledaj originalni članak

Nikici Jelaviću, koji želi napustiti Everton, neće biti problem pronaći novog poslodavca. Interes za Nikicu pokazali su West Ham, QPR i Crystal Palace, a sad se u borbu uključio i Hull City.

Trener Hulla Steve Bruce želi u siječnju dovesti novog napadača i za to ima na raspolaganju oko šest milijuna eura što je svota koja bi mogla zadovoljiti Everton. No, prije toga moraju naći zamjenu za Jelavića.

Podsjetimo, Jelavić je 2012. iz Rangersa stigao u Everton za 6.5 milijuna eura, no nakon sjajnog početka je pao u drugi plan. Njegov cilj je jasan, želi klub u kojem će igrati i izboriti mjesto među putnicima na Svjetsko prvenstvo u Brazil.

>> Jelavić: Pokazao sam da se može računati na mene, valjda ću sad dobiti više prilike

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.