Zabunili se

Huligani CSKA pretukli četvoricu Bugara misleći da su Boysi!

Foto: trud.bg
Huligani CSKA pretukli četvoricu Bugara misleći da su Boysi!
06.10.2013.
u 15:28
Jednog pretučenog studenta čeka operacija ruke, dok se drugi oporavlja od opeklina nastalih od baklje
Pogledaj originalni članak

Prema pisanju bugarskih medija, huligani sofijskog CSKA zabunom su pretukli četvoricu bugarskih studenata misleći da se radi o Bad Blue Boysima, javlja bugarska novinska agencija Novinite

Incident se dogodio prije utakmice Ludogoreca i Dinama, a Bugari pišu da su navijači CSKA cijeli dan tražili Boyse kojih je u Sofiju stiglo 70-ak. U jednom trenutku su, uvjereni da se radi o navijačima zagrebačkog kluba, istrčali iz kombija te lancima i palicama pretukli četvoricu muškaraca. Ipak, nije se radilo o Boysima već o bugarskim studentima.

"Međutim, huligani su pretukli četvoricu studenata koji su izgledali poput Hrvata, visoki i plave kose", pišu Bugari.

Jednog pretučenog studenta čeka operacija ruke, dok se drugi oporavlja od opeklina nastalih od baklje. Huligani su nakon toga napali turske turiste, koji su isto završili u bolnici.

Bugari također pišu da je u Sofiju stigla radikalna frakcija BBB-a koja ćesto radi probleme te da slovi kao jedna od najzloglasnijih navijačkih skupina u Europi.

>>Pogledajte kako je bugarska policija uhitila Boyse!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.