Bild

HSV puni blagajnu Petrićevom prodajom?

Foto: Reuters
HSV puni blagajnu Petrićevom prodajom?
15.05.2010.
u 11:16
Nakon sezone u kojoj nije izborio izlazak u Europu, njemački HSV bi mogao krenuti u remont, a u tom će slučaju vjerojatno biti prodan hrvatski napadač Mladen Petrić, zaključak je Bilda.
Pogledaj originalni članak

Sudbina našeg nogometaša ipak je usko povezana s onom peruanskog napadača Paola Guerrera kojem ovo ljeto istječe ugovor.

Prvi pokušaj potpisivanja novog nije bio uspješan zbog prevelikih Guerrerovih financijskih zahtjeva što se vodstvu kluba nije svidjelo. Naime, nakon dva incidenta koja je tijekom netom završene sezone izrežirao Peruanac (odugovlačenje s povratkom iz domovine zbog straha od letenja, pa gađanje navijača bocom), u klubu smatraju da je 3,5 milijuna eura godišnje plaće za 26-godišnjeg napadača ipak previše. Stoga bi novi ugovor trebao dobiti tek kada i ako smanji zahtjeve.

No, Bild navodi kako su tijekom sezone unutar kluba ipak zaključili kako se Guerrero i Ruud van Nistelrooy bolje slažu u napadu i stoga bi, ako Peruanac potpiše novi ugovor, žrtva mogao ispasti upravo Petrić. Njegov ugovor istječe 2012. godine, a s 29 godina i s 20 postignutih golova ove sezone u svim natjecanjima, na njemu se još uvijek može dobro zaraditi. Prema Transfermarktu, Petrićeva je vrijednost 11 milijuna eura.

Bild dodaje kako HSV-u treba novac i kako bi, uz prodaju Jeromea Boatenga Manchester Cityju za deset milijuna eura, Petrićevim transferom klub mogao napuniti blagajnu. Ipak, iz hamburške momčadi zasada nema potvrde Bildovih špekulacija.

- Mladen nam je važan igrač. Ima još dvije godine ugovora - rekao je direktor HSV-a Bernd Hoffmann.

“No, upravo to Petrića čini vrijednim”, znakovito je zaključio Bild, aludiravši na trajanje ugovora.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.