SJAJAN USPJEH

Hrvoje Sep već je 35. kvalificrani Hrvat za OI u Riju

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Hrvoje Sep već je 35. kvalificrani Hrvat za OI u Riju
31.10.2015.
u 00:30
Kada je njegov klupski kolega Filip Hrgović u travnju preuzimao svoju majicu "U ritmu Rija", Sep ju tada nije htio preuzeti rekavši da je nije zaslužio
Pogledaj originalni članak

Boksač Hrvoje Sep 35. je hrvatski sportaš koji je osigurao nastup na Olimpijskim igrama u Riju jer se Kubanac koji ga je pobijedio u četvrtfinalu SP-a (La Cruz) plasirao po dva kriterija.

Kada je njegov klupski kolega Filip Hrgović u travnju preuzimao svoju majicu "U ritmu Rija", Sep ju tada nije htio preuzeti rekavši da je nije zaslužio, no pola godine kasnije Hrvoje je u prostorije HOO-a došao po zasluženu olimpijsku majicu.

Bit će ovo treći put da Hrvatska na OI ima dvojicu boksača. U Ateni 2004. to su bili Šivolija i Đipalo, a u Pekingu 2008. Šivolija i Tomasović.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.