Svakako pročitati

Hrvatski vojnici u Afganistanu poslali predivnu poruku Dinamu!

Foto: facebook.com/dinamo
Hrvatski vojnici u Afganistanu poslali predivnu poruku Dinamu!
21.02.2019.
u 15:22
- Vaš uspjeh može samo biti građen na zajedništvu i doprinosu svakog pojedinca u ostvarivanju kolektivnog cilja - stoji između ostalog u objavi
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Dinama istračat će večeras u 19:00 sati na maksimirski travnjak u želji da nadoknade 2:1 zaostatak iz Plzena. Uspiju li u tome, plasirat će se u osminu finala Europske lige i ostvariti uspjeh 'težak' pola stoljeća čekanja.

Svjesni su toga svi Dinamovi navijači, u gradu od jutra vlada pozitivna nervoza, ali podrška ne stiže samo iz svih krajeva Hrvatske. Jedna je na Dinamovu adresu stigla i iz dalekog Afganistana, i to od hvatskih vojnika koji služe u mirovnoj misiji "Resolute Sopport". 

Prenosimo njihovu poruku u cijelosti:

- S posebnom pozornošću i zadovljstvom i mi pripadnici 9. HRVCON-a ovdje u Afganistanu pratimo nastupe voljenog kluba. Kao što to slogan misije „Resolute Support“ kaže: „One Mission, One Team“ sugerirajući da samo svi zajedno možemo polučiti uspjeh i samim time pomoći afganistanskom narodu u postizanju toliko željenog mira, tako i vaš uspjeh može samo biti građen na zajedništvu i doprinosu svakog pojedinca u ostvarivanju kolektivnog cilja!

Svim srcem želimo uspjeh našem Dinamu u večerašnjoj utakmici sa vjerom u nastavak modrog proljeća. Ajmo Dinamooooo!"

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

DA
darkofu
15:58 21.02.2019.

Bravo ,dečki.

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
16:34 21.02.2019.

Svaka čast !!!!

PR
PrimoracRi
16:41 21.02.2019.

Bilo bi bolje da čuvate Hrvatske granice kao vaši predci ,a ne tuđe za strane interese i profit. A sve nas je manje....