Naš ponos

Hrvatski dres vodi u izboru za najljepši na svijetu, pomozite da pobijedi!

Foto: Igor Kralj/Pixsell
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
Hrvatske navijačice
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
19.03.2019.
u 18:11
Naši nadaleko slavni kvadratići u ovom trenutku imaju golemu prednost, neka tako i ostane
Pogledaj originalni članak

Hrvatski nogometni državni dres, kvadratići nadaleko poznati u čitavom svijetu, mogao bi biti proglašen najljepšim u izboru uglednog dnevnoga lista Marca.

Naime, uredništvo španjolskog lista i portala organiziralo je anketu u kojemu je predstavljeno pedeset dresova diljem planeta, a u ovom trenutku hrvatski je vodeći s gotovo 18 tisuća glasova.

>> Pogledajte video s dodjele nagrade Nogometaša godine u izboru Večernjeg lista

Na drugom je mjestu nigerijski s nešto manje od 12 tisuća glasova, a s obzirom čiji je portal, očekivano visoku poziciju drži i španjolski. Furijina crvena majica trenutačno je trećeplasirana s 11 tisuća glasova, a iznad deset tisuća glasova ima još samo francuski nacionalni dres.

Srpski reprezentativni res trenutačno je tek 45. na svijetu s 342 glasa, dok bosanskohercegovačkog ili slovenskog uopće nema u toj anketi.

Za hrvatski dres možete glasovati ovdje!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 41

DU
Deleted user
18:37 19.03.2019.

Nemres vjerovat. Na spanjolskom portalu hrvatski dres broj 1. Hrvatska iznad svih!

Avatar navijač
navijač
18:38 19.03.2019.

Dobro da se ne može glasati protiv, nego samo za. "Napredni Ljevičari "bi napravili opću mobilizaciju da glasaju protiv.

IL
ilijan
19:27 19.03.2019.

Najbolja reprezentacija i najljepši dres! Hrvatska 🇭🇷