Fed kup

Hrvatske tenisačice pobijedile Mađarice i osvojila prvo mjesto

Foto: Reuters/PIXSELL
Ana Konjuh
Foto: Reuters/PIXSELL
Donna Vekić
Foto: Reuters/PIXSELL
Tennis - 2015 Aegon Open Nottingham - Day Eight - Nottingham Tennis CentreTeenager Ana Konjuh during the Elena Baltacha Trohpy during the Aegon Open Nottingham tournamentBarrington Coombs Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Reuters/PIXSELL
Donna Vekić
Foto: Reuters/PIXSELL
Ana Konjuh
Foto: Reuters/PIXSELL
Sep 5, 2016; New York, NY, USA; Ana Konjuh of Croatia celebrates after winning match point against Agnieszka Radwanska of Poland (not pictured) on day eight of the 2016 U.S. Open tennis tournament at USTA Billie Jean King National Tennis Center. Konjuh wo
10.02.2017.
u 14:44
Naša je reprezentacija do pobjede nad Mađarskom stigla u odlučujućoj igri parova u kojoj su Darija Jurak i Ana Konjuh sa 7:5, 3:6, 6:1 svladale Timeu Babos i Dalmu Galfi
Pogledaj originalni članak

Hrvatske tenisačice svladale su Mađarsku s 2-1 i osvojile prvo mjesto u skupini B turnira Prve grupe Euro-afričke zone Fed kupa te će se u subotu protiv reprezentacije Velike Britanije boriti za mjesto u doigravanju za mjesto u Svjetskoj skupini 2 za 2018. godinu.

Naša je reprezentacija do pobjede nad Mađarskom stigla u odlučujućoj igri parova u kojoj su Darija Jurak i Ana Konjuh sa 7:5, 3:6, 6:1 svladale Timeu Babos i Dalmu Galfi.

Osječanka Donna Vekić (WTA - 84.) uvjerljivom je pobjedom 6:2, 6:0 nad Dalmom Galfi (WTA - 154.)  donijela vodstvo našoj reprezentaciji, da bi Ana Konjuh (WTA - 37.) doživjela uvjerljiv poraz 1:6, 2:6 od 32. tenisačice svijeta Timee Babos.

Velika Britanija je uvjerljivo osvojila prvo mjesto u skupini C pobijedivši Portugal, Latviju i Tursku s maksimalnih 3-0 uz gubitak svega dva seta. Britanke predvodi 10. tenisačica svijeta Johanna Konta, a druga igračica je Heather Watson, trenutačno 72. na pojedinačnoj WTA ljestvici.

Subotnji dvoboj Hrvatske i Velike Britanije na rasporedu je od 16 sati po srednjoeuropskom vremenu.

HRVATSKA - MAĐARSKA 2-1

Donna Vekić - Dalma Galfi 6:2, 6:0

Ana Konjuh - Timea Babos 1:6, 2:6

Darija Jurak / Ana Konjuh - Timea Babos / Dalma Galfi 7:5, 3:6, 6:1

>>Donna Vekić: Dečki iz Davisova kupa kao inspiracija

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.