DVORANSKI HOKEJ

Hrvatska u Zelini protiv Slovenije

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Hrvatska u Zelini protiv Slovenije
04.01.2019.
u 07:00
U Hrvatskoj su od kraja 2018. na pripremama seniorke i mlade (U21) reprezentativke Sjedinjenih Američkih Država, s kojima su obje hrvatske selekcije odigrale i pripremne utakmice uoči turnira.
Pogledaj originalni članak

Danas u Svetom Ivanu Zelini počinje ženski Croatia Indoor kupu u dvoranskom hokeju. Nakon prošlogodišnjeg nastupa Južne Afrike, i ovogodišnji Croatia Indoor Cup imat će neeuropsku reprezentaciju.

U Hrvatskoj su od kraja 2018. na pripremama seniorke i mlade (U21) reprezentativke Sjedinjenih Američkih Država, s kojima su obje hrvatske selekcije odigrale i pripremne utakmice uoči turnira. Seniorke su izgubile 4:5, a U-21 s čak 0:9. Osim Hrvatske (20. na svjetskoj ljestvici) i SAD-a (12.), na turniru će još igrati Mađarska (nije na rang-listi), Slovačka (27.) i Slovenija (29.).

Raspored – petak, 4. siječnja: SAD – SAD U21 (14), Slovačka Hrvatska U21 (15:10), Hrvatska – Slovenija (16:20), Mađarska – SAD U21 (17:30), SAD – Hrvatska U21 (18:40), Hrvatska – Slovačka (19:50), Slovenija – Mađarska (21). 

GUVERNERKA ZGROZILA AMERIKU

'Bio je gadan i zao. Smrdio je i ganjao djecu. Jarac je poskočio i ispalila sam hitac'

Priznanje je objavila u svojoj knjizi „Nema povratka“ koja je mješavina autobiografije, političkih analiza napada na demokrate, kako bi lustrirala odlučnost da provodi teške odluke. Svoga psa Cricketa odvezla je do šljunčare i jednostavno ga upucala. "To nije bio ugodan posao, ali morao se obaviti", napisala je. Kad ju je već uhvatio trenutak iskrenosti, političarka na koju Trump ozbiljno računa, priznala je i da je usmrtila jarca kojeg je držala njezina obitelj

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.