košarkaški euro

Hrvatska U-18 kao prva u skupini u četvrtfinale

Foto: Fiba Europe
Hrvatska U-18 kao prva u skupini u četvrtfinale
30.07.2014.
u 18:17
U posljednjoj utakmici u skupini Hrvatska uvjerljivo pobijedila Italiju.
Pogledaj originalni članak

Hrvatska košarkaška reprezentacija do 18 godina ostvarila je šestu pobjedu na Europskom prvenstvu u Turskoj iz isto toliko utakmica. U svojem posljednjem susretu u skupini E izabranici Ante Nazora protiv Italije su stigli do još jedne uvjerljive pobjede - 81:65.

Odluka je pala u trećoj četvrtini koju je Hrvatska dobila 24:4, a u posljednjoj je imala i 29 koševa prednosti.

Najbolji u našoj reprezentaciji bili su Arapović (20 koševa), Slavica (14) i Božić (13) dok su Talijane predvodili Mussini (20) i Flaccadori (18).

Hrvatska je tako osvojila prvo mjesto u skupini, a u četvrtfinalu će igrati protiv četvrtoplasirane momčadi skupine F (BiH, Španjolska ili Crna Gora). 

>>Mladi košarkaši svladali Poljsku i osigurali četvrtfinale

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

CR
CroatianMoyo
21:02 30.07.2014.

Velika, velika čestitka našim igračima na dosadašnjem rezultatu. Volio bih da mogu reći i na igri - ali kod nas o tome gotovo da i nema informacija! U tiskovinama šturo, gotovo na kapaljku, TV još manje. I što reći, kakav je medijski tretman sporta i dosega naših sportaša (i ne samo sportaša). Važnije je tko se gdje slika i s kim se ljubi, šta radi popodne i što je napisao na nekoj mreži... Košarkašima VELIKA PODRŠKA, medijima KAKTUS VELIK KAO MEKSIKO.

BV
bvb09
21:03 30.07.2014.

Bravo momci