SENZACIJA

Hrvatska šokirala Norvežanke na Svjetskom juniorskom prvenstvu!

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Hrvatska šokirala Norvežanke na Svjetskom juniorskom prvenstvu!
03.07.2014.
u 23:03
Morat će u posljednjem kolu pobijediti Češku s tri ili više pogodaka razlike. Jasno, ako žele biti druge u skupini.
Pogledaj originalni članak

Rukometašice Hrvatske (Dežić 6, Mičijević 6, Kapitanović 12 obrana, Besen 11 obrana) pobijedile su Norvešku sa 25:20 (14:14) u 4. kolu svoje skupine na juniorskom SP-u čiji je domaćin Hrvatska.

Pobijedimo li Češku (subota) osvojit ćemo prvo mjesto u skupini i tako u osmini finala igrati sa četvrtim iz skupine B, a to će biti pobjednik između Srbije i Argentine.

Nakon poraza od Južne Koreje (27:29) u 3. kolu skupine na Svjetskom juniorskom prvenstvu čiji je domaćin Hrvatska, rukometašice Hrvatske morat će u posljednjem kolu, koje se igra u subotu, pobijediti Češku s tri ili više pogodaka razlike. Jasno, ako žele biti druge u skupini.

A drugo mjesto u skupini donosi lakšeg suparnika u osmini finala, Nizozemsku ili Srbiju.

>> Rukometašice izborile SP u Brazilu!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

LI
Lisabon
15:04 04.07.2014.

Dragi g Mrvec,ali ja ovaj clanak ne razumijem.U kojem smo mi kolu pobjedili Norvesku?Kako prvo ako pobjedimo Cesku smo prvi,pa dole da smo izgubili od Koreje,pa ako pobjedimo Cesku bit cemo drugi u skupini!!!!!!Strasno,nepismeno,bez veze i smisla.Uzas za novinarstvo

Avatar Glina74
Glina74
10:58 04.07.2014.

OK pobijedile Norvešku a ni riječi gdje se igra to prvenstvo u hrvatskoj kao domaćin ili nije važno jer ne trebaju gledaoce i navijače još jedno pitanje gdje se igra to prvenstvo u Hrvatskoj ili je to samo za izabrane funkcionere