Lovrenčić postao rekorder po broju golova

Hrvatska sa 21:4 napunila amatere iz Irske

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Hrvatska sa 21:4 napunila amatere iz Irske
15.04.2011.
u 22:18
Hrvatski hokejaši u 4. kolu Svjetskog prvenstva Divizije 2B svladali su Irsku 21:4 (7:1, 6:0, 8:3).
Pogledaj originalni članak

Pred 1500 navijača u Ledenoj naši nisu imali niti najmanjeg problema s najslabijom momčadi prvenstva, koja do ove utakmice nije zabila niti jedan gol (0:22). Zato su sva četiri slavili kao da su osvojili 1. mjesto. Inače, vrata Iraca branio je Adam Pepper, čovjek koji je sa 16 godina prvi put stao na led.

Kapetan Hrvatske Marko Lovrenčić je pak s dva  gola došao do 28 golova na svjetskim prvenstvima, te je tako prestigao dosadašnjeg rekordera Matu Mlađenovića, koji je na brojci 27.

Rezultati 4. Kola: Hrvatska – Island 21:4, Rumunjska – Bugarska 10:1, Island – Kina 5:3. Poredak: Rumunjska 12, Hrvatska 12, Island 6, Kina 3, Bugarska 3, Irska 0 bodova.

U posljednjem kolu Hrvatska u subotu u 20.15 sati igra protiv Rumunjske, a pobjednik će izboriti ulazak u Diviziju 1.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.