RUKOMET

Hrvatska opet minimalno izgubila od Njemačke

Foto: DPA/PIXELL
Hrvatska - Njemačka
Foto: DPA/PIXELL
Hrvatska - Njemačka
Foto: DPA/PIXELL
Hrvatska - Njemačka
26.10.2019.
u 17:36
Luka Stepančić je s pet golova predvodio strijelce Hrvatske, dok je Uwe Gensheimer proslavio 33. rođendan sa šest golova za Njemačku.
Pogledaj originalni članak

Hrvatska muška rukometna reprezentacija i u drugom je prijateljskom susretu u tri dana pretrpjela minimalni poraz od Njemačke, nakon 25-26 u srijedu u Zagrebu, u subotu je u Hannoveru Hrvatska izgubila sa 23-24 (13-11).

Hrvatska je najveću prednost od tri pogotka stvorila pred kraj prvog poluvremena kada je u 29. minuti vodila sa 12-9, no u prvoj polovici nastavka Njemačka je serijom 8-2 preuzela kontrolu rezultata i stigla do prednosti 19-15.

Niti tada se izabranici Line Červara nisu predali već su šest minuta prije isteka vremena stigli do poravnanja na 22-22 i napada kojega nisu iskoristili. Stepančić je na ulasku u posljednju minutu pogodio za 23-23, no Njemačka je ipak u svom posljednjem napadu stigla do pobjedničkog pogotka kojega je postigao Hafner.

Luka Stepančić je s pet golova predvodio strijelce Hrvatske, dok je Uwe Gensheimer proslavio 33. rođendan sa šest golova za Njemačku.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
18:53 26.10.2019.

Sve drugo sa Červarom bi bilo neočekivano.

VO
Volimrukomet
20:31 26.10.2019.

Utakmica je bila na visokom nivou. Nadam se da je izbornik sa razlogom radio toliko puno promjene ako je svjestan što je uradio. Čudilo me samo kad jr otvorio odbranu na Kühn njemackog lijevog vanjskog da sam stepančić dize ruke i nezna sto ce da rade. Malo čudno ali fali još puno toga da bi igrači razimili igru od line. Možda se kad smiri..covjek skače 60 minuta..na klupi mislim da nitko više i ne čuje što kaže. Ali eto desilo se. Njemci su zelili pobjedu. Bit će bolje

IT
I-To
13:01 27.10.2019.

Nemogu jedno shvatiti koje su to sile da nije moguće trenera promjeniti trener jd za taj posao pre star i noje Inovativ Hrvatski Igrači üo svjetu igrabu novi brzi Rukomet dođu kod ovoga zrenera u repku i Trener nameće im svoj Ju. sil laganog Rukometa a da Trener ne primjećuje sam i ode .Nažalost !!!!!!!!!.