TO NIJE DOBRO

Hrvatska doznala loše vijesti! Ispunilo se 'proročanstvo' Lina Červara

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Hrvatska doznala loše vijesti! Ispunilo se 'proročanstvo' Lina Červara
12.01.2019.
u 08:42
- Ne bi me iznenadilo da Karabatić zaigra protiv nas - rekao je Červar, a čini se da će se to na kraju i ostvariti
Pogledaj originalni članak

Francuska rukometna reprezentacija sinoć je nastup na Svjetskom prvenstvu otvorila slabom partijom u kojoj je jedva svladala Brazil s 24:22.

No, nakon utakmice stigle su vijesti da se će se reprezentaciji priključiti Nikola Karabatić koji zbog ozljede nije mogao nastupiti. Stariji Karabatić danas će gledati utakmicu sa Srbijom u Berlinu, a onda se od nedjelje priključiti treninzima.

U susretu protiv Brazila osjetilo se da nedostaje Karabatić, a njegov povratak bit će veliko pojačanje za Francusku. Ujedno, to su i loše vijesti za ostale reprezentacije pa tako i za Hrvatsku jer će svjetski prvaci time puno dobiti.

>> Pogledajte i kako je Niko Kovač izgrlio Kauboje

Foto: Reuters/Pixsell
Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
Niko Kovač

Zanimljivo da je Lino Červar uoči prvenstva predvidio ovakav razvoj događaja.

- Francuska je među najvećim favoritima, ali kako će se snaći bez Karabatića.? On neće igrati u prvom krugu, ali će biti na tribinama. Lako je moguće da će zaigrati u drugom kruhu. Ne bi me iznenadilo da Karabatić zaigra protiv nas - rekao je Červar.

>> Pogledajte hrvatske navijače uoči utakmice s Islandom

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 30

IL
ilijan
09:10 12.01.2019.

Pa neka zaigra bit će nam pobjeda slađa! Ajmo Hrvatska

KV
Karlo.V
09:16 12.01.2019.

Bas me zanima na kojem nivou kvalitete moze igrati nakon operacije i rehabilitacije,nisam bas uvjeren da moze na visokom,cemu strah?

PA
Pajkoslava2
10:30 12.01.2019.

Pobijedit Francusku bez Karabatića i nije neki gušt. stoga, samo neka igra.